Doğanın bize sunduğu şifa kaynaklarından biri olan Haspir, binlerce yıldır geleneksel tıpta ve mutfaklarda yerini koruyor. Antioksidan ve iltihap önleyici özellikleriyle bilinen bu mucizevi bitki, hem sağlığınızı destekler hem de yemeklerinize eşsiz bir aroma ve renk katar.
Kullanım Alanları: – Bitkisel çay olarak demleyebilirsiniz. – Pilav, çorba ve et yemeklerine renk ve aroma katmak için kullanabilirsiniz.
Özenle kurutulmuş ve hijyenik koşullarda ambalajlanmış Haspir, hiçbir katkı maddesi içermez.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.